Početak priprema za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije

Fudbaleri “Inđije” su počeli sa pripremama za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije. Šef stručnog štaba Goran Dragoljić je sa svojim pomoćnicima izvršio prozivku, a zatim su odradili i prvi trening na pomoćnom terenu. Igrači su se posle mesec dana pauze okupili i počeli sa radom. Visoka očekivanja od naredne sezone ima desetka zelenih Vladan Milosavljev

“Kad uzmemo u obzir da je većina igrača ostala, dakle sačuvali smo kostur ekipe, to je dobar putokaz za narednu sezonu u kojoj se nadamo da ćemo ispraviti greške iz prethodne, a uz to i da ćemo dovesti adekvatna pojačanja koja će nam pomoći da se plasiramo u najelitniji stepen takmičenja Superligu Srbije”, rekao je Milosavljev.

Pomoćni trener Jovan Golić je izneo plan priprema za sezonu 2022/2023. Igrače očekuje šest nedelja paklenih priprema i treninga, nekoliko prijateljskih utakmica, a od 7. jula ekipa će biti na bazičnim pripremama na Zlatiboru.

“Od starih prvoligaša ligu su napustili “Mladost GAT” i “Javor”, umesto njih su sad novosadski “Proleter” i “Metalac” iz Gornjeg Milanovca, možda je to približan kvalitet ekipa, a sad još nismo upoznati sa timovima koje su ušle u ligu, sa njihovim kvalitetom, u suštini tu će biti nekih pet, šest ekipa računajući i nas koji će se boriti za najviši plasman, rekao je Golić.