Рађен – Сваког противника респектујемо

Стамени штопер Никола Рађен од свог доласка у зелено бели табор је показао да ће то бити играч који ће испред голмана чинити одбранбени бедем. Kако је време одмицало најбоље се сналазио у пару са Алексом Јовановићем.
Практично од старта припремног периода си део Фудбалског клуба Инђија, са ове тачке гледишта, шта је пресудило да се нађеш у садашњој екипи ?

Дефинитивно амбиције Инђије. Селекција играча, стручни штаб, структура људи у клубу, од самог старта све је конципирано за највише домете“.

Иза Вас је 14 одиграних утакмица, прво место, како оцењујеш тај период за собом и екипом ?

Иза нас је одличан период, екипа је потпуно нова тако да је постојао период упознавања и адаптације на саиграча и на захтеве тренера. Задовољан сам учињеним, али мислим да ова екипа можзе још боље, појединачно и тимски. То сад са ове тачке гледишта кад погледате табелу звучи надмено, али свесни смо да има још простора за напредак“.

Најтежа утакмица до сада, она увек немора бити и та која је завршила са поразом ?

Најтежа утакмица је и она завршена негативним исходом по нас у Шапцу. Порази највише боле и најдуже се памте, поготово јефтино примљени голови, утакмица сама по себи није била толико тешка“.

Nikola Rađen

До краја првог дела првенства има још доста утакмица пред Вама. Са Железничарем се завршава први круг, а потом следи наставак. Kренимо редом, шта очекујете у Панчеву ?

Пред сваку утакмицу се максимално ангазовано припремамо, сваког противника респектујемо. Гостујемо искусној екипи Панчева, предвођеној тренером Аничићем. Знамо одакле нам прети највећа опасност. Покушаћемо да наметнемо свој стил игре и да дамо све од себе да наставимо низ победа и заслужено се утврдимо на лидерској позицији као јесењи прваци“.

Са Јовановићем за сада чините одбранбени тандем, колико је тешко уклопити се са играчем на тим врло важним позицијама ?

За сад све функционише како треба. Уз добру комуникацију и упознавање врлина и мана саиграча много је лаксе функционисати на тако битним позицијима у тиму. Имам поверења у све своје саиграче из задње линије тима заједно са голманом. Мислим да свако даје велики допринос у обављању “прљавог посла” и оног мањег приметног на терену који је и те како важан у овако офанзивном стилу фудбала какав Инђија преферира“.

Ако није тајна, ко је од играча тај који “прави” атмосферу у тиму, што на терену, што у свлачионици ?

Не бих могао никог да издвојим, сваки играч је једнако битан и одсутност сваког играча се и те како осети. Оно што нас краси на терену и издваја од осталих екипа је тактичка дисциплина. Некад и делује лако играти јер сваки појединац у сваком тренутку зна ста је његов посао на терену“.