Тимок 1919 – Инђија 0: 1 (0: 1) – бонус видео

Динамична фудбалска представа је виђена у Зајечару на стадиону под Краљевицом. Тимок 1919 и Инђија су са својом игром могли да задовоље присутну публику.

На самој утакмици је све практино почело у тренутку када су домаћи играчи тражили најстрожу казну. Тада је Рошевић улазио у казнени простор, а испред њега је лопту избио играч Инђије и тек тада је дошло до контакта. Без реакције судије. У наставку прва прилика за госта после центаршута Србијанца. Лопта оштро упућена прелеће све играче, па и затрчалог Жакулу у скоку на петерцу домаћина. Темпо игре није падао са обе стране, па је било и полуприлика за гол. Најближи томе је био Милосављев са стране госта, те већ поменути Рошевић са друге стране.

Гол, испоставило се одлуке је пао у практично последњем минуту првог дела утамице. Био је то после прекршаја домаћина, слободан ударац на неких 25.метара од гола Јовановића. Ствар у своје ноге је узео Недељковић. Севнула је левица, пребацио је лопту преко живог зида и она се зарила у мрежу близу горњег десног угла домаћег гола. Голман је успео парадом да стигне до лопте, али не и да је спречи на свом путу за 0: 1.

У другом полувремену домаћин је још агресивнији у својој игри. Најближи поравнању су били у једном тренутку када су чак три пута покушавали из казненог простора да савладају као мачка спретног голмана Вукашиновића. Два пута је у тој акцији скидао зицере Ивици Јовановићу и Рошевићу.
Са друге стране и гости су имали прилике да раније потврде победу, али су мреже мировале.

Тимок 1919 – Инђија 0: 1 (0: 1)

Зајечар. Градски стадион под Краљевицом. Гледалаца око 500. Судија: Младен Јаковљевић, помоћници: Небојша Савић и Стефан Јеремић. Четврти судија: Борко Мијајловић. Делегат: Иван Хаџи Ђорђевић. Стрелац: Недељковић 44’ – Инђија. Жути картони: Митровић 24’, Цветковић 78’ – Тимок 1919, Жакула 13’, Недељковић 42’, Игњатовић 82’, Вукчевић 90’ – Инђија.

Тимок 1919: Александар Јовановић, Пантић (Ннаји Кингслеy 79’), Ивица Јовановић, Рудић, Анђеловић (Драгићевић 68’), Божовић, Благојевић, Миленковић, Рошевић, Цветковић, Митровић.
Тренер: Војкан Рајчић

Инђија: Вукашиновић, Недељковић, Милосављев (К) (Вукчевић 81’), Јовановић, Жакула, Десанчић (Ђурић 89’), Ђокић (Перошевић 81’), Рађен, Игњатовић, Србијанац (Вукајловић 66’), Плавшић.
Тренер: Небојша Јандрић