Инђија – Златибор 3: 1 (3: 1)

Фудбалери Инђије и Златибора из Чајетине су по лепом октобарском дану одиграли првенствену утакмицу пред око 600 гледалаца на Градском стадиону у Инђији.
Зелено бели су поново промешали састав своје екипе и то је дало резултат на терену. Ђокић који је био стартер, те Србијанац су пружили врло добре партије и показали да се на њих може ослонити стручни штаб. Сам Ђокић је два пута био стрелац.

Први гол на мечу је пао практично после тек друге прилике на терену за игру, а Ђокић је у оба случаја био актер тих догађаја. Прво је изблокиран његов шут у 14.минуту, а само минут касније све му се то вратило. Рађен је у том 14.минуту дугом лоптом пронашао Ђокића, овај прихвата лопту, повлачи је пар метара, а потом из казненог простора гађа ближи угао гола госта и било је то 1: 0.

После вођства домаћина, гости се “отварају”. Таква игра им је донела и пар полуприлика, а најближи поравнању резултата су били у 30.минуту. Радосављевић је тада шутирао после центаршута са леве стране напада, али је његов шут изблокиран и од свега само корнер. Инђија наговештава други гол у 33.минуту. Тада је Жакула издржао насртај ривалског играча, успео је да сјајно упосли свог капитена, а Милосављев са ивице казненог простора шутира високо преко гола.

2: 0 је у 34.минуту. Одлично је тада Игњатовић упослио Ђокића, овај потом шутира левом ногом у горњи угао голмана Савића, чија парада само улепшава догађај.

Страсти се практично нису ни смириле, а досуђена је најстрожа казна за домаћина. Био је то 34.минут меча, када је лопта после центаршута Милосављева и ударца главом Ђокића спречана да затресе мрежу јер је Цветић руком спречио тај погодак. Пенал и жути за гостујућег капитена.

Сигуран са беле тачке је био капитен домаћина Милосављев за 3: 0.

Бурни су били ти минути јер је већ у 40.минуту нова промена на семафору градског стадиона. Ивковић искоса са десне стране упућује праву бомбу у мрежу домаћина. Гоман Вукашиновић је тако примио још један гол за ТВ шпице, 3: 1.

И када се очекивало да се гости враћају резултатски у игру уследио је нови прекршај капитена Златибора. Други жути и црвени картон је беспотребно направио на самој средишњици терена за игру. Груб је био његов старт над Жакулом, који је због тога и остао у свлачионци у полувремену.

У другом полувремену домаћин спушта темпо игре. Гост са играчем мање се оријентисао на чување свог гола. Таква игра у домену успаванке је изнедрила неколико удараца са дистанце. Опробали су се Ђокић у 57′, Ризнић у 59′ и 64′, Недељковић у 61′ те Десанчић и 69′ и Плавшић у 84.минуту. Сличан покушај су имали и гости у 51.минуту преко Радосављевића.

На крају славље домаћиња на средини терена, који су победу поклонили свом тренеру за рођендан, Небојши Јандрићу.

Инђија – Златибор 3: 1 (3: 1)

Инђија. Градски стадион, гледалаца око 600. Судија: Игор Kовачевић, помоћници: Гпоран Богићевић и Иван Цветковић, четврти судија: Иван Стаменковић, делегат: Раденко Стевовић. Стрелци: Ђокић 15′, 34′, Милосављев 38′ (пенал) – Инђија, Ивковић 40′ – Златибор. Црвени картон: Цветић 41′ (други жути) – Златибор, жути картони: Стојановић 29′, Ризнић 67′ – Инђија.

Инђија: Вукашиновић, Недељковић, Милосављев (K) (Kовачевић 56′), Јовановић, Жакула (Ризнић 46′), Стојановић (Плавшић 79′), Десанчић, Ђокић (Мрђа 74′), Рађен, Игњатовић, Србијанац (Вукајловић 74′).
Тренер; Небојша Јандрић

Златибор: Савић, Јањушевић, Врбић (Дашић 61′), Башић, Радосављевић, Kркотић (Стојковић 75′), Ивковић (Чумић 75′), Илић (Радоман 39′), Цветић (K), Рмуш, Сићовић (Стаменић 39′).
Тренер: Предраг Ристановић