Да се вратимо у победнички колосек

Фудбалери Инђије настављају своју првенствену трку, овог пута у улози домаћина. На Градски стадион “Тојо Тајерс” стиже екипе Златибора из Чајетине.
Биће то после две сезоне поновно прволигашки окршај ова два тима који су у прошлој били део Супер лиге Србије. Златибор је у овом тренутку део будуће плаy оут лиге или борбе за опстанак, али то у зелено белом табору никога и незаварава.

О томе најбоље говоре речи шефа струке, Небојше Јандрића,

Обзиром на њихове резултате досадашње, а то је да су негде показали да су једна можда од најтврђих екипа у Првој лиги, са неким скором од пет примљених и пет постигнутих голова и то довољно говори у осам утакмица да ће ово бити сигурно једна тешка и изазовна утакмица. Њихов стил, специфичан стил игре на који морате да будете фокусирани свих деведесет минута како се не би десило нешто непредвиђено. Да недођете у ситуацију да против такве екипе мора да се јури резултат. Ми се спремамо за све то као и до сада. Покушаћемо да исправимо ово што је било у Бачкој. То јесте да је статистички освојен бод, али неки наш осећај, да смо два изгубили. Обзиром каква је утакмица била и сам ток утакмице, тако да желимо то да поправимо и да се вратимо на победнички колосек“.

Зелено бели тим сигурно неће бити комплетан пошто је још увек на списку повређених играча Стефан Ђурић, а под знаком питања су још Игњатовић и Ризнић после повреда на мечу у Бачкој паланки.

Утакмица против Златибора се игра сутра (субота) на Градском стадиону са почетком од 15. часова.

Милош Плавшић, фото: Анђелко Белић

Милош Плавшић пред утакмицу са Златибором: