Никола Недељковић и Рађен нови играчи у зелено белом дресу

Полако се слажу коцкице у овом прелазном року фудбалера у Фудбалском клубу Инђија.
Стручни штаб и спортски директор Обрад Бошковић састављају тим вредног пажње на прволигашком фудбалском небу. Тако су уговоре на верност потписали имењаци, Никола Недељковић и Никола Рађен.

Никола Недељковић је међу зелено беле стигао из ОФK Бачке из Бачке паланке, а игра на позицији централног везног фудбалера и спада у ред искуснијих играча. Рођен је 4.марта 1990.године у Београду. Између осталих клубова наступао је за Бежанију, Будућност из Добановаца, Златибор Чајетина, а у сезони иза нас у Новом пазару и ОФK Бачкој.

Привукла ме спортска прича, спортска страна свега у Фудбалском клубу Инђија. Генерално сам само лепе речи чуо о клубу, од другара који су предходних година играли у Инђији. Био сам баш заинтересован да дођем када су ме звали, било ми је драго. Поклапају нам се амбиције. Ја исто желм да играм важну улогу у Првој лиги Србије“, рекао је Недељковић после стављања потписа на уговор са зелено белима.

Његов имењак, Никола Рађен је такође ставио потпис на уговор са сада својим новим клубом, Инђијом. Рађен игра на позицији штопера и појачаће конкуренцију у том делу тима. Никола је рођен 17.новембра 1996.године у Новом саду. Последњи клуб за који је наступао је Раднички 1923 из Kрагујевца. Kлуб са којим је остварио успех у сезони иза нас остваривши пласман у Супер лигу Србије. Своју карујеру је започео у млађим категоријама РФK Нови Сад. Да би потом наступао за неколико војвођанских фудбалских трећелигаша, а у прошлој зимској полусезони је постао члан Kрагујевчана.