Добра игра и два WАР црвена

Добра фудбалска представа је виђена на терену са вештачком травом у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој пазови.
Играла су два прволигаша прву проверну утакмицу после недавног старта припрема за нову сезону. Инђија је званично била домаћин екипи добановачке Будућности и то пред WАР екипом. У просторијама “Kуће фудбала” је постављен студио који ће у наредној сезони испратити дешавања на теренима суперлигаша широм Србије, а ова утакмица је послужила за “уигравање” судија на терену и судија у WАР студију.

Занимљиво видели смо и примену WАР технологије на делу када су два играча добила други жути картон и аутоматско искључење са терена, уз право замене по договору тренера два тима и судијске екипе.

Сама утакмица динамична, уз пуно измена у обе екипе, а играли су играчи који траже прилику за “уговор” са сремским прволигашима, као и играчи из сопственог омладинског погона. На утакмици се посебно истакао Славољуб Ђокић са два постигнута гола за свој “матични” клуб у ком је као играч растао и стасао, а у међувремену је пар сезона био члан и других трећелигашких клубова. Трећи гол за Инђију је дао члан омладинског састава зелено белих Никола Мрђа. Једини гол за Будућност је постигао Вук Лазић.

У глобалу тренери два тима, Владица Петровић (Будућност) и Небојша Јандрић (Инђија) су имали шта да виде у овом мечу. Њихова реакција се очекује већ на старту наредне недеље и у наредним тренинзима пред одлазак на припреме.

Инђија – Будућност 3: 1 (2: 0)

Инђија:
прво полувреме: Јовичић, Маудаш, Недељковић, Пантић, Kолашин, Бајић, Kашиковић, Ћалић, Сићовић, Доловац, Ђокоћ.
друго полувреме:Уремовић, Милинковић, Перошевић, Гаиловић, Мрђа, Јефтић, Тривић, Марковић, Вукотић, Јешић, Сладић.

Будућност:
прво полувреме: Г.Гуџули, Тарабош, Новаковић, Глишић. Живановић, Јефтић, Николић, Нинковић, Kоџић, Андрић,
друго полувреме: Радојевић, Панковић, Јеликић, Павловић, Н.Головић, Ракиповић, Јовић, Арсић, Благојевић, Лазић.