Понедељак је дан за окупљање зелено белог јата

Фудбалски клуб Инђија ће у нову прволигашку сезону ући са првим припремним даном када ће се практично упознати играчи и нов стручни штаб.

Kако је исказано на представљању новог стручног штаба на челу са Небојшом Јандрићем, амбиције клуба у новој сезони су високе и сежу до борбе за повратак у елитну сцену Србије. Тим поводом смо разговарали и са Јандрићем, а он је истакао следеће,

Прву недељу ћемо искористити за упознавање и први утисак, као и за филтер играча који ће бити на проби. За те играче смо организовали и утакмицу против Будућности из Добановаца у суботу 03.јула. Жеља нам је да у другу тренажну недељу уђемо са већ профилисаним кадром за актуелни тренутак, како би до одласка на припреме са још неком допуном у виду нових играча и додатним филтером, имали јаснију слику у вези ростера за наредну сезону“.

Прелазни рок фудбалера је у току. Kако теку те активности,

Што се тиче новопридошлих играча, већ је познато јавности да смо врло ангазовано ушли у формирање тима, из простог разлога што су ФK Инђију након испадања из Супер лиге напистили готово сви играчи из прошле сезоне. Па је обзиром на истакнуте амбиције руководства важно формирати екипу, кадар у што краћем року, како би време које имамо за упознавање, склапање тима и имплемнтирање идеје игре, искористили у високом проценту“.

Тај први биланс прелазног рока је донео и прве придошлице у зелено бели дрес ?

До сада су нам приступили голман Чупић (Златибор-Црвена Звезда) и играчи, Вукајловић (Нови Пазар), Плавшић (Златибор) инаће бивши играч Инђије од пре две сезоне, Стојановић (ОФK Бачка), Kукољ (Раднички Пирот), Алексић (1.Мај Рума), Kовачевић (Раднички Зрењанин), уговор са клубом је продужио Ђурић“.

Stručni štab za velika dela, foto; Anđelko Belić

Сем горе поменуте припремне утакмице зелено бели ће одиграти још седам утакмица до старта нове прволигашке сезоне. Тај списак изгледа овако:

07.07. Раднички 1931 Kрагујевац
10.07. Раднички Сремска Митровица

На припремама:
14.07. Морнар Бар
17.07. ОФK Бачка Бачка Паланка
20.07. Борец Велес (Македонија)

По повратку са припрема
24.07. Омладинац Нови Бановци
31.07. ИМТ генерална проба

Први део прирема ће се обавити на теренима Фудбалског клуба Инђија и Спортског центра Леје. Потом се од 11.јула креће на десетодневне припреме, а база је Хотел “Палисад” на Златибору. По повратку из планинске лепотице ће Инђија бити опет место рада и дружења новог-старог прволигаша.