Милош Чупић стаје на зелено бели гол

Настављене су активности Фудбалског клуба Инђија у летњем прелазном року фудбалера. Зелено бели полако скоцкају тим за високе амбиције.
Жеља у сада већ бившем суперлигашу је да се клуб што пре врати у те воде, па људи задужени за преговоре са фудбалерима раде у несмањеној жестини. Обновљени су уговори са својим досадашњим играчима на које клуб озбиљно рачуна, а пристижу и новајлије.

Тако је стигао млади голман Милош Чупић из Златибора из Чајетине. Милош је рођени Нишлија и има 22 године (24.април 1999). У млађим категоријама је наступао за ОФK Београд. Потом га пут води у Црвену звезду, да би из ње одлазио пут Златибора, филијале Звезде Графичар, а прошлу сезону је провео на позајмици у Златибору.

Још једног младог фудбалера су довели у зелено бели табор. Ради се о Марку Стојановићу, који је рођен у Београду, 1.фебруара 1998.године. У сезони иза нас је наступао за такође сада већ бившег суперлигаша ОФK Бачку из Бачке паланке. Игра на позицији нападача. У млађим категоријама је наступао за београдске клубове Црвену звезду и Рад. Потом се сели у редове трећелигаша Вршца, па поново у Рад, Златибор, Смедерево, Славију из Белорусије и ОФK Бачку.

Спортски директор ФK Инђија и новајлија Марко Стојановиц придошлица из ОФK Бачка

Треће појачање дана стиже из оближњих Бановаца. Милош Kукољ је такође млади фудбалер који је рођен 1.децембра 1998.године. На крају прошлог летњег прелазног рока фудбалера је стигао из Радничког Сремска митровица у имењака из Пирота. У младим категоријама (У-19) је наступао за београдски Партизан. Потом је имао неколико селидби у београдске клубове, да би из Будућности Добановци стигао у већ поменути Раднички из Сремске митровице 14.јула 2020.године. За Пироћанце је одиграо 29 утакмица, постигао је два гола и два пута по статистикама био асистент. Игра на позицији нападача углавном уз десну аут линију. Иако се добро сналази и на левој страни напада.