Пристигла прва појачања у зелено белом дресу

Прелазни рок ће бити поприлично буран за инђијског фудбалског прволигаша. После испадања из елитног ранга такмичења зелено бели су остали без стручног штаба и велике већине фудбалера који су ту углавном били на позајмици или имали кратак уговор са клубом.

Наравно брзо је реаговано, постављен је нови стручни штаб на челу са Небојшом Јандрићем. Спортски директор Обрад Бошковић и председник клуба Драган Пилиповић имају пуне руке посла око прелазног рока фудбалера. Прво је био циљ да се задржи такозвани “костур тима” из просле сезоне као основа за грађење новог по жељу шефа струке. Продужена је сарадња са Николом Ђурићем, искусним фудбалером који у сезони иза нас није имао велику минутажу због повреде.

Нове аквизиције за сада потврђене су и навратима овог клуба. Ради се о дефанзивном фудбалеру Николи Вукајловићу који је пристигао из суперлигаша Новог пазара. Никола је рођен у Београду 13.маја 1996.године. Почеци у фудбалу су му везани за БСK из Борче, а потом га је каријера водила до Партизана те Бродарца у млађим категоријама. Прва професионална дешавања су везана за новосадски Пролетер. У наставку каријере је имао инострани ангажман у Викторији Плзен, па на позајмицама и уговорима у Будућност Добановци, Динамо Врање, Земун те подгоричка Будућност. Из Подгорице је у јулу прошле године стигао у Нови Пазар.

Друго пристигло појачање је познато инђијској спортској јавности. Ради се о бившем члану зелено белог тима, Милошу Плавшићу. Централни везни играч је рођен 4.априла 1990.године у Врбасу. Дуг је списак клубова за које је наступао овај играч који је за Инђију наступао 2018.године. Из Инђије се отиснуо пут ТСЦ-а из Бачке тополе, потом га је пут водио у Радник из Бјељине, Јагодину, а последњу полусезону је провео у сада већ бившем суперлигашу Златибору из Чајетине.

Посао људи задужених за играчки кадар овде није сигурно завршен јер прелазни рок фудбалера опет траје дуго све до средине септембра.