Goran Milojević – Naše utakmice su sve finalne

Fudbaleri Inđije sutra gostuju u Gornjem milanovcu u okviru utakmice 32.kola Super lige Srbije. Ispred njih je stari sportski rival sa kojim se relativno često sretao u poslednje dve decenije.

Jesenas je Inđija na svom terenu položila oružje u poslednjem minutu igre iako taj poraz po ničemu nije i zaslužila. Ovog puta su uloge promenjene pa će Metalac ugostiti zeleno bele. O tom gostovanju nam govori i šef stručnog štaba Goran Milojević,

Naše utakmice su sve finalne. Nemamo prostora da idemo relaksirani i da odigramo utakmicu, pa šta bude. Mi moramo ili da pobedimo ili u najmanju ruku ostanemo neporaženi. Metalac je jedna izvrsna ekipa. Dolazi iz jedne pobede iz Surdulice. Radnika je dobio na jednom veoma teškom terenu. I setimo se kako je dobio i ovde u Inđiji u zadnjem minutu u nadoknadi vremena. Znači jedna dobro nameštena ekipa i na svom terenu su mnogo nezgodni. Nalaze se u situaciji, da kažem komotnoj sa 41.bodom. Možda će ući rasterećenije u utakmicu. kao što je recimo Bačka ušla rasterećena koja je već bila u drugoj ligi i pružili su izuzetno dobru partiju ovde. A na nama je pritisak, ali tako je u fudbalu“.

Marko Jovičić pred Metalac, foto: Anđelko Belić

Marko Jovičić, golman Inđije je u poslednjoj utakmici bio čuvar teško stečene prednosti u meču sa OFK Bačkom. I to baš u momentima kada zeleno beli tim u ovom prvenstvu najčešće prima golove i gubi bodove. Baš o tome govore i reči ovog vrsnog golmana,

Mislim da to psihički može dosta toga da pomogne ekipi. Da pomogne ekipi ne za tu utakmicu, ali za neku narednu utakmicu. Čisto da vidimo gde smo grešili i zašto to nama od 85. do 90.minuta nama popušta koncetracija. Normalno tu su golmani da spasu ekipu. Da probaju da sačuvaju taj rezultat. Na nama je da u svakoj narednoj utakmici smanjimo taj pad koncetracije i da oni što manje šansi imaju protiv nas“.

Utakmica u Gornjem milanovcu se igra na prelepom sportskom objektu Metalca sa početkom od 13.časova. Utakmicu će kao “noseću” ispratiti TV kamere Arene 2.