Goran Milojević – Nama je imperativ pobeda

Pred fudbalerima Inđije je sutra nov prvenstveni izazov. U goste stiže vojvođanski rival OFK Bačka iz Bačke palanke.

Dva tima, koja se u ovom trenutku nalaze u zoni za ispadanje iz superligaškog društva, ali domaćin sa još uvek realnim šansama za opstanak. Zbog toga je utakmica od velike važnosti za zeleno bele, uostalom kao i predhodne u poslednjih osam dana. I ovog puta smo svodili utiske sa šefom stručnog štaba Goranom Milojevićem, koji je ne tako davno bio na kormilu sada rivalskog kluba.

Ekipa Bačke, ajde da kažemo je jednom nogom već u drugoj ligi. Doći će rasterećeno, a imaju dobre igrače. Sve su to dobri momci, dobri igrači. Nama je imperativ pobeda. Nama ni jedan drugi rezultat sem pobede ne odgovara. Već sam rekao i pred Rad, da su nam to tri važne utakmice. Eto sa Zlatiborom nismo rešili utakmicu, kada smo trebali u prvom poluvremenu. I iz te neke kiks pozicije, lopte smo primili gol i otišla su nam dva boda što bi nam mnogo značila. Ova sutrašnja utakmica će nam biti baš imperativ i nama samo ta pobeda igra neku ulogu. Momci su svesni tog položaja i da se sa pobedom priključimo tim ekipama koje se bore za opstanak. Ostaće još sedam kola i sve je moguće. Dvadeset i jedan bod je u opticaju“.

Vižljast Nešković neće biti sutra u sastavu zeleno bele ekipe jer je pod suspenzijom zbog javnih opomena, a još uvek je nekoliko igrača pod povredom pa će se praktično sastav za utakmicu sa Bačkom znati pred sam start iste.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu sa početkom od 16 časova.