Goran Milojević na čelu zeleno belog tima

U Fudbalskom klubu Inđija su se odlučili na radikalani potez u reprezentativnoj pauzi, kada nema utakmica u Super ligi Srbije.

Posle današnjeg odrađenog treninga sa igračima, sada već bivšeg šefa stručnog štava Dejana Čelara održan je sastavan sa Upravom kluba na kojoj je saopšteno da se prekida saradnja sa sadašnjim stručnim štabom. Tako su svi treneri ostali na izlaznim vratima inđijskog superligaša.

Uprava je već ugovorila saradnju sa drugim stručnjakom, koji je donedavno bio na klupi drugog superligaša, OFK Bačke iz Bačke palanke. Radi se o Goranu Milojeviću koji iza sebe ima bogatu fudbalsku, ali i trenersku istoriju.

Ovaj stručnjak će zvanično po najavama iz kluba biti predstavljen u ponedeljak 29.marta.

Goran Milojević je svoju igračku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi. Iz ovog kluba sada davne 1988.godine prelazi u Partizan, da bi ga put potom vodio u inostranstvo. Od nama poznatijih klubova tu su Brest (Francuska), Majorka, Selta i Viljareal (Španija),

U trenerske vode ulazi u tada superligašu Železniku (2002), a u poslednjim godinama je bio šef struke u Mornaru Bar, OFK Bačkoj, kao i selektor reprezentacije Filipina U23.