Dejan Čelar – Imamo zdrav ambijent unutar kluba

Pred reprezentativnu pauzu fudbaleri Inđije će u nedelju odigrati nov prvenstveni meč. Biće to i mali “Vojvođanski superligaški derbi”.

Zeleno beli gostuju u Novom sadu kod ekipe Vojvodine, a o snazi rivala najbolje govore i reči šefa stručnog štaba Dejana Čelara,

Sigurno kvalitetna ekipa. Imaju već nekoliko sezona uspeha sa trenerom Lalatovićem. Osvojili su i kup i pored Zvezde i Partizana sigurno je najkvalitetnija ekipa u Srbiji. Sa druge strane mi u moranju da iz utakmice u utakmicu probamo da dođemo do bodova. Prosto takva nam je pozicija na tabeli da ne možemo drugačije da razmišljamo. Imamo svoje adute. Imamo ekipu koja je talentovana, kvalitetna. Koja se očigledno bori sa tim pritiskom, psihološkim, da moraju iz utakmice u utakmicu da uzima bodove. To je profesionalni fudbal i mi im dajemo iz kluba podršku. Imamo zdrav ambijent unutar kluba, unutar svlačionice. Teško smo došli do pobede u poslednjoj utakmici i sve te stvari podižu sigurno ambijent. Izaćićemo na “Karađorđe” sa željom da odigramo što bolje, što kvalitetniji meč i da vidimo koliko će nam to doneti“.

Šef stručnog štaba ponovo neće imati sve igrače na raspolaganju pred ovaj meč u Novom sadu. Protić je van ekipe zbog broja žutih kartona, kao i Nešković zbog internog dogovora ili ugovora o pozajmici i neće biti u protokolu.

Utakmica se igra od 15 časova uz multi prenos na TV Areni.