Kapiten Bastajić – Da se podignemo gore

Fudbaleri Inđije u poslednjim kolima Super lige Srbije nikako da “overe” dobre partije koje pružaju sa novim bodovima.

Po ko zna koji put bodovi su odlazili rivalima u poslednjih desetak minuta utakmice. Tako je bilo i u prošlom kolu protiv ekipe Radnika. Praktično iz prve prilike i sopstvene greške bodovi su otišli polufinalisti Kupa Srbije.

Sličnog mišljenja je i kapiten zeleno belog tima Nebojša Bastajić,

Ispustili smo bodove prelako u 85.minutu. U utakmici gde smo bili egal, a u nekim trenucima i bolji. Opet nam se desilo da smo ispustili bodove, ali to je tako u fudbalu da imamo već sad u nedelju utakmicu da popravimo stvari. Po meni je ovo prekretnica sezone. Da li će mo se podići gore i krenuti u sredinu tabele ili ćemo ostati i boriti se do kraja za opstanak. Tako je sada lepa prilika pred nama koju bi trebali da iskoristimo za razliku od nekih predhodnih utakmica“.

Milan Ćirić, foto: Anđelko Belić

Milan Ćirić prvi saradnik šefu stručnog štaba Dejanu Čelaru je jasno u kakvom se položaju klub nalazi i šta se očekuje u nedelju,

Mi smo u takvoj situaciji da nam je svaka utakmica važna. Bez obzira na ime protivnika. Mi ako hoćemo da ostanemo u ligi, koji je glavni i primarni cilj kluba, mi moramo na svakoj utakmici da uzimamo bodove. To je jasno kao dan. Sve osim pobede će u nedelju po meni biti neuspeh. Momci rade stvarno kvalitetno, stvarno dobro. Mi nismo imali stvarno sreće u predhodnim utakmicama. Napravili smo dosta šansi. Nismo uspeli da to realizujemo na pravi način. Ali, mislim da će i taj momenat da dođe, da će ekipa da proradi i da pokažemo ono naše pravo lice, kao što smo na primer pokazali u pojedinim utakmicama“.

Stručni štab

Situacija pred utakmicu sa starim sportskim rivalom Novim pazarom nije ružičasta u zeleno belom taboru. Zbog kovida tu nije već drugu utakmicu šef struke Dejan Čelar, trener u timu Bojan Krulj, Marko Popović fizioterapeut, kao i igrač sa ogromnim iskustvom Brana Ilić. Ostali igrači i deo stručnog štaba je kako se to kaže u punom pogonu. Pred njima je još subotnji trening, a u nedelju od 13.časova počinje duel sa Novim pazarom.

Meč odluke kako ističu naši sagovornici u okviru 27.kola Super lige Srbije.