Stari rival, novi motivi

Prolećni deo takmičenja u Super ligi Srbije se igra u ubitačnom tempu. Utakmica u poslednjih mesec dana je na svaka tri dana.

Za srpske fudbalske klubove, bar veliku većino od njih to je sada neka nova situacija. Tako i za zeleno bele, koji u sredu gostuju. O svemu tome smo razgovarali sa šefom stručnog štaba Inđije, Dejanom Čelarom.

Kratak period je iza kluba od meča sa Partizanom do gostovana u Ivanjici, kako je iskorišteno tih par dana ?

U zgusnutom rasporedu prvensvenih utakmica nema vremena za tugovanje i razočarenje, sigurno da nismo očekivali visok poraz i da je iza ekipe težak vikend. Opet na tabeli se ništa drastično nije promenilo. Imali smo slobodan dan i nekoliko lakših treninga. Ekipa se osvežila i oporavila od prethodne utakmice“.

Inđija i Javor su na žalost po njih poraženi u poslednjem kolu. Motiva sigurno neće nedostajati. Šta očekuje Inđiju u Ivanjici ?

Javor je prethodnu utakmicu izgubio i sigurno će želeti na svom terenu da nas pobedi baš kao što ćemo i mi učiniti sve što je u našoj moći da ih savladamo. Čeka nas težak meč i mi smo spremni za njega“.

Dejan Čelar, šef stručnog štaba

Ekipa sa crno belima nije bila kompletna, kakva je sada situacija ?

U ekipu se vraćaju Cucin i Bakić, svi su spremni nema povredjenih. Bićemo kompletni u Ivanjici“.

Prvenstvo ne počinje, ali ni ne završava posle meča u Ivanjici. Kakav je Vaš pogled na nastavak sezone ?

Još 14 utakmica je ispred nas, ekipa je fizički spremna i jasan joj je zahtev. Ići ćemo korak po korak. Uz nas nekih 5-6 klubova će se boriti za plasman iznad zone ispadanja. Niko neće obezbediti opstanak u narednih pet kola, valja nam da budemo složni, da vredno treniramo i da na utakmicama budemo na visokom nivou želje i zalaganja“.

Potom je Čelar dodao,

Ja apsolutno verujem u ovaj tim i u opstanak u Super ligi i nameravam da svoj ugovor odradim do kraja, ni ne pomišljam da odustanem“.

Utakmica u Ivanjici se igra u sredu sa početkom od 16 časova, uz direktan multi prenost na TV Areni.