Pripremamo se normalno

Posle ubitačnog tempa odigravanja prve četiri utakmice u drugom delu takmičenja Super lige Srbije, konačno su fudbalski klubovi imali nekoliko vezanih dana za nesmetan trenažni proces.

Najmanje vremena za taj rad su imali između ostalih i fudbaleri Inđije koji sutra igraju nov prvenstveni duel. Ovog puta je to Fudbalski klub Partizan koji stiže na Gradski stadion u Inđiji.

O spremnosti svog tima govori šef sztručnog štaba Inđije, Dejan Čelar,

Ekipa je spremna, nemožemo da računamo na Bakića i na Cucina zbog kartona. Svi drugi su spremni. Očekujem da odigramo kvalitetnu utakmicu i očekujem da pobedimo.”

Dejan Čelar, foto: Anđelko Belić

Ove protekle dane za rad zeleno beli su iskoristili radeći u idealnim uslovima “Kuće fudbala” u Staroj pazovi. O tom radu Čelar kaže,

Pripremali smo se normalno, kao i pred svaki drugi meč. O utakmici u Kruševcu ću reći samo par rečenica. Ponosan sam kako je ekipa podnela to gostovanje. Mislim da smo bili na nivou predhodnih partija. Vrlo sam zadovoljan kako smo izgledali. Što se tiče naredne utakmice, pripremamo se najnormalnije. U detaljima smo u vezi ekipe Partizana. Shodno tome da igramo na svom terenu i da želimo da budemo na nivou nekih predhodnih utakmica, očekujemo kvalitetnu partiju“.

Kako se nalazite na šesnaestoj poziciji na tabeli, tek je počeo drugi deo prvenstva, da li Vas to obeshrabljuje ?

Apsolutno ne. Četrdeset i pet bodova je u igri. Ja neželim da budem ni blizu ljudima koji su negativni, koji su uplašeni, koji su zabrinuti. Ne želim da vidim to u mom stručnom štabu. U klubu u kojem radim i u ekipi koju treniram. Iz tog razloga samo optimizam je prihvatljiv. Mi smo ekipa koja od prvog dana ovih priprema ide samo na gore. Rezultati nas u dve utakmice nisu propratili, ali ja verujem u mogućnosti ove ekipe. Naravno da verujem u taj famozni opstanak iako se sa njim uopšte neopterećujem“.

Utakmivca se igra sutra sa početkom od 13 časova uz direktan TV prenos na Areni 1.