Dejan Čelar – Želja da sutra pobedimo

Srpski fudbalski superligaši će februar mesec zapamtiti po igranju u tempu sreda – nedelja.

Pred njima je radni utorak i sreda, a fudbaleri Inđije će sutra na teren. U Inđiju stiže lučanska Mladost, a tim povodom smo razgovarali i sa šefom struke u zeleno belom timu, Dejanom Čelarom.

Prvenstvo se igra po ubrzanom ritmu na startu drugog dela sezone. Malo vremena je bilo između utakmice sa Voždovcem i sutrašnje sa ekipom Mladosti. Kako je to vreme iskorišteno ?

Vremena ima vrlo malo u rasporedu subota-sreda. U nedelju smo imali slobodan dan, juče trening oporavka i danas pripremni (taktički) trening pred utakmicu“.

Mladost spada u red klubova sa iskusnijim sastavom. Koje su glavne karakteristike ovog kluba ?

Mladost je dugogodišnji superligas, stabilan klub koji ima iskusnu i vrlo kvalitetnu ekipu. Znaju da odigraju na rezultat i kada nisu na svom vrhuncu kao ekipa. Izuzetno ih poštujemo i znamo da nas čeka zahtevan meč gde moramo ostati na nivou prethodnog duela ako mislimo do bodova“.

Igračima, pa sigurno i stručnom štabu je prijao rezultat iz Beograda. Šta mogu ljubitelji fudbala da očekuju od zeleno belih u sutrašnjoj utakmici ?

Meč u Beogradu smo arhivirali, vrednost osvojenog boda i kvalitetne igre je u smislu putokaza kako ovaj tim treba da igra i sa koliko energije da ulazi u mečeve. Od početka priprema smo od četiri meča na tri preokrenuli rezultat u svoju korist. To govori da nas tim pored očiglednog talenta ima i zdrav ambijent i mentalno jake igrače. Naravno da nam je želja da sutra pobedimo kod kuće u Inđiji“.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu od 13 časova, a stručne službe u klubu čine sve da zaleđeni teren bude u što boljem stanju za igru.