Dobra igra, četiri gola u Šapcu na startu priprema

Pomoćni teren sa veštačkom travom Fudbalskog kluba Mačva u Šapcu je bio domaćin pripremnoj, trening utakmici dva superligaša.

Snage i znanje su odmerili igrači Mačve i Inđije. Iako je ovo bio meč na samom početku priprema dva tima, igra koja je prikazana može da zadovolji stručnjake dva tima. Na kraju meča nije bilo pobednika, 2: 2.

Šapčani su poveli na ovom meču, da bi gost početkom drugog dela utakmice, prvo izjednačio, a potom i stigao do vođstva. Ipak “Čivijaši” su uspeli da poravnaju rezultat meča. Da potsetimo pre samo par meseci na glavnom stadionu Mačva je ubedljivo dobila svog gosta.

U gostujućem sastavu gotovo neprepoznatljiva imena od tog duela. Dosta novih igrača je bilo na terenu, ali takođe i dosta igrača nije viđeno jer su napustili zeleno beli tabor ove zime.

Ipak o samoj utakmici šef stručnog štaba Inđije, Dejan Čelar nam kaže,

Imali smo danas prvu trening utakmicu sa Mačvom. Dobro smo trčali, bili agresivni, vrlo disciplinovani, taktički baš kako sam tražio od momaka da izgledaju na prvoj proveri. Sa obzirom da smo promenili sistem i ovako nekompletni i još uvek u kombinovanom sastavu smo ipak bili dominantni, gotovo tokom celog meča. Pored Đorđevića, Neškovića, Jovičića i Krnete koji danas nisu igrali zbog lakših povreda i prehlade, potrebna su nam još tri do četiri kvalitetna igrača da upotpunimo tim za proleće. Sportski direktor Ivović će pokušati da završi sve pregovore sa nama zanimljivim igračima do puta u Antaliju, 21.januara. Iako još nismo na nivou uigranosti, koji sam predvideo za našu ekipu zadovoljan sam kako smo izgledali u ovom uvodnom delu priprema“.

Inđija:

Prvo poluvreme: Novaković, Perošević (Dimitrov), Nedeljković, Protić, Cucin, Hrubik, Ilić, Škorić, Karaklajić, Aleksić, Bastajić(K).
Drugo poluvreme: Novaković, Lakićević, Bakić, Radić, Jovanović, Đokić, Dimitrijević, Obradović, Pantelić,Perošević, Ilić(K). Ušli još u drugom poluvremenu: Mrđa i Prošić.

Strelci za Inđiju: Dimitrijević 59′ i Đokić 74′.