Čelar – Igrači poštovali program treninga

Fudbalski klub Inđija je zvanično počeo pripreme 4.januara. Bilo je to početno okupljanje i prvi lekarski pregledi pred predstojeće pripreme.

Drugi dan je već pomalo bio radan jer su igrači imali testiranje fizičke spremnosti. One bazne, a o tome svoje viđenje nam daje šef stručnog štaba Dejan Čelar,

,,Želeli smo pre Božića da završimo lekarske preglede i testiranja da bi mogli od 08. jauara da krenemo sa treninzima. Još nisu izvedeni rezultati testova, ali se već vidi da su momci poštovali program treninga koji su dobili za prelazni period i došli spremni na testiranja i početak priprema. Grupu igrača koji će ostati u klubu sam izabrao ja, uveren da mogu da odgovore zahtevu i da uz nekoliko novih kvalitetnih pojačanja oforme jedan novi konkurentniji tim koji će se verujem izdići iznad crte i igrati kvalitetan fudbal. Igrači koji odlaze iz kluba sigurno imaju kvalitet da igraju u Super ligi, zato je bolje i za njih i za klub da pronađu sredinu gde će više igrati i biti zadovoljniji. Sve su to odlični momci, profesionalci sa kojima nisam imao ni najmanji problem, prosto u svlačionici je bilo previše igrača i razumljivo je da je veća grupa onih koji nisu bili u prvom planu bila nezadovoljna statusom“.

Potom u dahu Dejan Čelar nastavlja,

Dolazaka neće iz tog razloga biti mnogo, samo igrači koji su nam potrebni na određenim pozicijama i  koji će verujem pojačati konkurenciju i kvalitet ekipe. U narednim danima ćete dobijati informacije, pregovori su u toku, sportski direktor Ivović  ih vodi sa igračima za koje smo zaključili da su nam potrebni i koje želimo da dovedemo.”

Ispred igrača su Božićni praznici, a kao što je rekao Čelar od 8.januara se kreće sa borbom za što bolji plasman na tabeli Super lige Srbije.