Dejan Čelar novi šef stručnog štaba

Poslednjeg dana prelaznog roka fudbalera u inđijskom superligašu je bio vrlo buran.


Sevali su potpisi novih igrača u zeleno belom taboru, a među njima i novog šefa stručnog štaba. Tako su se na vernost zeleno belim bojama obavezali Dejan Čelar, kao šef stručnog štaba. Igrači Nemanja Obradović, Mile Vujasin, Igor Nedeljković i Milan Radin.

Dejan Čelar je stigao iz svog poslednjeg kluba, pirotskog Radničkog, a pre toga je između ostalog vodio i OFL Bačku iz Bačke palanke. Radi se o vrlo mladom stručnjaku koji će kao i mnogi njegovi predhodnici u Inđiji naći priliku za afirmaciju. Takvih slučajeva u Inđiji je bilo mnogo, a poslednji je u saradnji sa Srđanom Blagojevićem.

Ivan Ivović i Nemanja Obradović

Nemanja Obradović je klasičan napadač, profil igrača koji najviše nedostaje u ovom trenutku u zeleno belom napadu. Obradović je rođen 29.maja 1989.godine u Beogradu. Karijeru je započeo u beogradskom Radu, a potom od poznatijih klubova široj fudbalskoj javnosti je nastupao za Proleter, Voždovac, Čukarički, Spartak, a zvanično je nastupao i za nekoliko grčkih klubova. Poslednja destinacija mu je bio mađarski klub Kišvarda.

Mile Vujasin je praktično povratnik u zeleno beli tim gde je i načinio prve fudbalske korake. U poslednjih par sezona je nastupao za kragujevački Radnički 1923, šabačku Mačvu i Kolubaru iz Lazarevca. U klub je stigao kao slobodan igrač. Profil igrača koji će sigurno nadomestiti odlazak Srđana Dimitrova iz veznog reda.

Ivović i Igor Nedeljković

Igor Nedeljković je mladi fudbaler, takozvani bonus igrač. Igra na mestu beka, a ima pravo još i da nastupa za omladinski sastav. U Inđiju je stigao iz Metalca iz Gornjeg milanovca.

Ivović i Milan Radin

Još jedno fudbalsko ime je stiglo u Inđiju, a radi se o igraču sredine terena. To je Milan Radin. Radin je rođen 25.juna 1991.godine u Novom sadu. Karijeru je započeo u nekadašnjem RFK Novi Sad. Potom je njegov put išao kroz Jugović, Radnički Nova pazova, Sentu, Mladost Lučani, Voždovac, Partizan. Od inostranih klubova je nastupao za Aktobe (Kazahstan), te poljski klub sa sada najpoznatijim svetskim imenom Korona Kielce. Iz ovog kluba je i stigao u Inđiju.