Sigurno da nam nije lako

Marko Knežević je zimus stigao u Fudbalski klub Inđiju da pojača konkurenciju na golmanskoj poziciji.

Marko spada u red iskusnijih igrača, a koliko pojačana konkurencija ima značaj potvrdilo se i na ovom primeru. Prvi golman ekipe u jesenjem delu takmičenja i povremeni kapiten tima  Miloje Preković je na startu drugog dela sezone pružio odlične partije. No kod golmana uvek važi ona u “jednoj grešci”.

Marko Knežević je poznat široj sportskoj, pre svega fudbalskoj javnosti, ali ovog puta prvi put govori za naš web portal,

Prošao sam školu Partizana. Tamo sam bio od 8. do 19. godine. Prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije i Crne gore, pa posle i Srbije. Nakon toga sam promenio par superligaških klubova. Radnički Kragujevac, Javor, Voždovac,a u Inđiju sam došao iz Radničkog Niš. U međuvremenu sam bio u Borcu iz Banja luke i uzeo Kup Bosne. Branio sam drugu ligu u Banatu i Bežaniji“.

Posle kraćeg upoznavanja, Marko nas je obavestio kako provodi ove dane karantina,

Što se tiče situacije sa virusom, sigurno da nam nije lako kao što nije nikome u državi. Pridržavamo se mera, dobijamo program rada od stručnog štaba. Treniramo kod kuće i jedva čekamo da se nastavi prvenstvo. A do tada čuvajte se i nadam se da se vidimo uskoro“.

Poslednje dve rečenice najbolje govore koliko su se igrači, ali i mi uželeli sportskih dešavanja i normalnog života.