Odigrati ponovo dobru utakmicu

Fudbalski klub Inđija je konačno svoje dobre igre naplatio u poslednjem superligaškom kolu.

Pobeda i vreme radosti su sada već iza ovog kluba, a sve misli su sada okrenute ka Lučanima. Za zeleno bele možda i najteže gostovanje do kraja regularnog dela lige. Ekipa Mladosti je tim kojeg poštuje svaki član elitnog ranga takmičenja.

O svemu tome ovako razmišlja šef stručnog štaba Inđije, Aleksandar Janjić,

Pobeda jeste arhivirana. Došla je u jednom dobrom trenutku kada su naši direktni konkurenti gubili utakmice. Ono što je još značajno, da smo posle dobrih partija koje nismo pobeđivali, već uzimali eventualno po bod, mi smo pobedili. To je ono što je dobro. Igrači su izneli fenomenalnu utakmicu i zaista smo zasluženo pobedili. Naredni protivnik, jeste u pravu ste, je veoma težak. Ja nisam vodio tim ovde kada se igrala utakmica. Već je vodio moj predhodnik Srđan Blagojević. Ali sam dobio sve informacije, pogledao sam tu utakmicu. Oni su zaista izgledali na toj utakmici veoma dobro. Vidim da su igrači pod jednim utiskom, da je to jedna od boljih ekipa koja je gostovala u Inđiji. Tako da se pripremamo veoma dobro. Da damo sve od sebe kao i na nekoliko predhodnih utakmica kako bi smo došli do povoljnog rezultata. Sigurno je da nemože biti nekih velikih iznenađenje što se mene tiče. Jedna veoma iskusna, kvalitetna ekipa koja dugo igra zajedno. Koja na svom terenu neprepušta tako često bodove, ali mi imamo neke svoje ambicije i pokušaćemo da ih realizujemo. Pokušaćemo da kao i u predhodnim utakmicama nametnemo neki svoj ritam. Videćemo koliko ćemo u tome uspeti“.

Branislav Tomić spada u red onih igrača koji su zaduženi da ugroze protivničku odbranu i zatresu im mrežu. Nekako ovom igraču leže gostovanja gde ima mnogo više prostora u napadu. Stadion Mladosti u Lučanima je idealan za igru i možda pravo mesto gde Tomić može da pokaže šta zna. O tome on ima svoje viđenje,

Na utakmici sa Voždovcem smo pokazali da mnogo možemo. Ono što šef nama svako dan ponavlja, da smo mi ekipa za prvih osam na tabeli. Na nama je sada odgovornost da iz utakmice u utakmicu to i pokazujemo. Nadam se da ćemo u subotu u jednoj pravoj prvenstvenoj utakmici pokazati taj karakter. Odigrati ponovo jednu dobru utakmicu. Sigurno je da rezultat neće izostati protiv jako iskusne i dobre ekipe. To je klub koji je stabilan superligaš već dugih niz godina. Mi imamo neki naš cilj, idemo ka njemu i gledamo samo sebe“.

Branislav Tomić, foto: Anđelko Belić

Od Tomića se očekuju golovi,

Nadam se da će krenuti kao i prošle polusezone. Čeka se taj prvi gol ove polusezone. Najbitnije je da ekipe igra dobro i da se nama vraća, a sve drugo će doći“.

Utakmica u Lučanima se igra u subotu od 16 časova.