Ognjen Krasić – Zadovoljan sam sa igom cele ekipe

Jedan od junaka velikog uspeha fudbalera Inđije u meču za prvi osvojeni bod protiv ekipe Crvene zvezde je i strelac gola, Ognjen Krasić.

Ovaj igrač je tokom zimske pauze stigao među zeleno bele kao iskusan igrač, a pokazao se i kao igrač koji nema tremu u bitnim trenutcima utakmice. Tako je matirao golmana šampiona Srbije, Borjana za tada vođstvo Inđije od 1: 0. Naravno boljeg sagovornika dan posle utakmice nismo mogli imati.

A Krasić sumira utiske,

Zadovoljan sam sa igom cele ekipe. Sa zalaganjem cele ekipe. Mislim da je ovo istorijski bod za Inđiju protiv Zvezde. Nemogu biti nezadovoljan sa svojom igrom. Drago mi je to što je publika bila, bar velika većina na našoj strani. Da smo uspeli da ih nateramo našom igrom, zalaganjem, htenjem, borbom, da se okrenuti Zvezdi, da se oni okrenu ka nama. Tako da mi je drago zbog tih nekih stvari i drago mi je zbog momaka koji su pokazali karakter. Pokazali želju. Pokazali da trenutno stanje na tabeli negovori o njihovom kvalitetu koji imaju“.

Ušli u istoriju FK Inđija

U ovom trenutku to stanje na tabeli pokazuje da je ekipa Inđije i dalje autsajder pred gostovanje u Nišu. Radnički je u Novom sadu ubedljivo poražen, pa će i njihov motiv u nedelju biti velik. Dva jaka motiva, kako Vi to vidite ?

Ja uopšte nemam problem sa tim da smo mi autsajderi u svakom meču. Neka svi gledaju tako. Nama je to više plus, nego minus. Bar ja tako gledam. Mi se za to spremamo isto kao i pred Zvezdu. Valjda je pred Zvezdu lakše se spremiti, da kažem psihički. Netreba tu puno pričati, opet to je Zvezda. Učesnik Lige šampiona. Radnički je naš stabilan superligaš, koji godinama igra u Evropi. Bori se za najviši plasman na tabeli. Treba samo da se odmorimo dobro od ove utakmice za nama. Šef će nam sigurno pripremiti dobro gde su nama i njima, vrline i mane. To treba da iskoristimo i nesumljam u to. Idemo u Niš spremno“.

Niški stadion “Čair” je pre nešto više od decenije nudio lepe darove i sada naravno uspomene na baraž duele ova dva tima, tada za Prvu ligu Srbije. Gol Blanuše u Nišu, majstorije legende Kodže u Inđiji će se dugo pamtiti. Ko zna, kažu istorija se ponavlja, pa neka bude tako i u nedelju. U zeleno belom taboru sigurno ništa protiv toga nebi imali.