Milan Janjić – Neće biti prevelikih tajni

Jedan od iskusnijih igrača u zeleno belom timu je i Milan Janjić. Ovaj igrač je prava radilica na terenu za igru.

Njegove partije su ostale upamćene u glavama ljubitelja fudbala u Inđiji jer je uvek davao sve od sebe, a često je umeo majstorski da uposli saigrače, a i da zatrese rivalsku mrežu iako mu to nije prevashodni zadatak u timu. U ovim po fudbalere, ali u klubove turbulentnim vremenima je pomalo već i starosedelac u timu i njegova reč ima i posebnu težinu. Tako je bilo i u našem razgovoru o tek završenim pripremama,

Pripreme nisu bile nimalo lake. Nama je svaki trening, svaka utakmica bila jako bitna da se spremimo što je bolje moguće. Stvarno je veliki zadatak ispred nas. Poprilično težak zadatak. Radili smo naporno, radili smo ozbiljno. Svi su bili posvećeni, davali su sve od sebe. Mislim da smo uradili veliki posao što se tiče nekog uigravanja i nekih stvari u igri. Ali, najbitnije je sada kada krene prvenstvo, prvo kolo protiv TSC-a. Posle te utakmice će se sve prikazati. Ili se sve dobija na težini ili se sve gubi. Videćemo kako će biti. Nadam se da ćemo se radovati već u subotu“.

U ekipi iz Topole igra dosta igrača sa kojima ste delili dres ovde u Inđiji, ali i koje dobro poznajete. Koliko će to biti Vaša prednost, odnosno njihova prednost ?

Generalno igrači se između sebe dosta dobro poznaju. Ili su igrali zajedno ili su bili na različitim stranama. Sigurno se dobro poznajemo, da tu pomenem Lukića od koga nam preti najveća opasnost. Igrali smo ovde sa njim. Ekipa TSC-a je izuzetno kvalitetna. Što je najbitnije po meni da su dugo zajedno. Dugo igraju zajedno i dobro se poznaju. Neće biti prevelikih tajni. Mislim da će neki detalj odlučiti utakmicu ili neki individualni kvalitet“.