Pune ruke posla za Ivovića

Fudbaleri Inđije su danas imali prvi radni dan u Umagu.

Iza njih su prvi treninzi, a iskorištena je prilika da sportski direktor Ivan Ivović predstavi i poslednja dva pojačanja koja su pristigla u zeleno beli tabor.

Ivović i golman Knežević

Radi se o golmanu Marku Kneževiću koji je pristigao iz niškog Radničkog bukvalno pred put na pripreme. Marko Knežević iza sebe ima bogat niz klubova za koje je nastupao od Teleoptika, Voždovca, Borca iz Banja luke, Banata iz Zrenjanina, Radničkog 1923 Kragujevaca, Javora Ivanjica, Smedereva i Radničkog iz Niša. Ovaj golman je ponikao u Partizanu, a rođen je 29.marta 1989.godine u Beogradu.

Ivović i Marković

Drugo pojačanje je stiglo na goruće mesto centarfora. Pravo iz Maroka je u zeleno beli dres upao Miroslav Marković. I iza njega je bogata karijera, a ovaj igrač je rođen takođe 1989 godine. Tačnije 4.novembra u Aranđelovcu. Tako će sada za Inđiju nastupati dva Aranđelovčana, prvi je golman Miloje Preković. Marković je takođe praktično počeo svoju karijeru u Partizanu. Potom je promenio čak šesnaest klubova, a najviše se zadržao u klubovima iz Češke. Najpoznatiji domaćoj javnosti su svakako Dukla iz Praga, Budejovice, Zbrojovka. U Inđiju je stigao iz marokanskog kluba Hassanija.

Pred fudbalerima su treninzi i pripremne utakmice, a prvi rival je klub iz vrha tabele Druge mađarske lige. Inđinčani ističu da su naišli na sjajan prijem domaćina u Umagu, kao i da su zadovoljni sa terenima, smeštajem na koji su naišli.

Utakmice se igraju po sledećem rasporedu:

21.januar: Budafoki MTE,
25.januar: Gorica,
26.januar: Tabor Sežana,
29.januar: Rudar Velenje,
29.januar: Triglav
2.februar: Grafičar,
5.februar: Mačva,
8.februar: Crvena Zvijezda 09 i
19.februar: OFK Bačka.

Odigrana:

Voždovac – Inđija 0: 1 (0: 1)