Tri nova igrača u zeleno belom dresu

Utorak, prvi dan pravoslavne Nove godine je bio više nego plodonosan u Fudbalskom klubu Inđija.

U klub su pristigla tri nova igrača, Ognjen Krasić, Luka Cucin i Vojin Pavlović. Tri igrača tri pozicije na terenu za igru. Ognjen Krasić je rođen 9.aprila 1988.godine u Zrenjaninu. U svojoj karijeri je imao brojne klubove, a od domaćin su javnosti najpoznatiji Vojvodina, Proleter i Voždovac odakle je i pristigao u novi klub.

“Igrao sam za ekipe Voždovca i Proletera. Četiri godine sam nastupao u Jermeniji i Kazahstanu. Tako da sam većinu svoje karijere proveo mimo Srbije. U klubu sam tek dva dana i još se uvek upoznajem sa momcima. Videćemo kako će to u nastavku sve ići, posebno kada se vratimo na svoj teren. Momci, rade, trude se i tek posle odlaska na pripreme i ulaska iz utakmice u utakmicu će biti sve bolje i bolje”.

Ivović i Cucin, foto: Anđelko Belić

Luka Cucin je stigao na pozajmicu iz subotičkog Spartaka. Za sada najmlađi igrač koji će pojačati redove zeleno bele ekipe. Luka je rođen 24.novembra 1998.godine u Beogradu, a živi u obližnjem Jakovu. Ovaj mladi Sremac je karijeru započeo u mladim kategorijama beogradskog Partizana gde je i potpisao prvi profesionalni ugovor. Potom sledi selidba u subotički Spartak i sada u Inđiju.

“Proveo sam poslednjih godinu dana na pozajmici u Spartaku. Zbog nekih situacija nisam odigrao veći broj utakmica. Ipak sam na kraju sa tih par odigranih utakmica zadovoljan. Došao sam u Inđiju kako bi im pomogao da opstanu u ligi. Najbolje se snalazim na poziciji desnog beka i mislim da ću biti deo pobedničkog tima”.

Ivović i Pavlović, foto: Anđelko Belić

Vojin Pavlović je rođen 9.novembra 1993 godine i od danas je i zvanično novi član Fudbalskog kluba Inđija.

“Igrao sam tri godine za Grbalj, nakon toga dve godine za OFK Titograd i sada mi se ispunila želja da zaigram u Srbiji. Zadovoljan sam što je to Fudbalski klub Inđija, a kao vezni igrač i polušpic će mi zadatak biti da pojačam napad svog novog kluba. Takođe mogu da igram i na poziciji zadnjeg veznog, tako da pokrivam sve centralne pozicije u ekipi”.

Tu spisak pojačanja za ovaj klub nije zaključen. Na treningu su primećena još neka poznata lica, ali sportski direktor Ivan Ivović je za sada uzdržan po tom pitanju.