Srđan Dimitrov – Naš je jasan cilj opstanak u ligi

Igači Inđije su juče započeli sa pripremama za novu takmičarsku polusezonu.

Iza njih je i drugi radni dan, a kapiten tima Srđan Dimitrov je bio pravi sagovornik koji je govorio u ime ekipe,

Nadam se da se ekipa odmorila u ovom kratkom periodu. Da smo napunili baterije. Da smo spremni došli, da bi bilo što manje povreda, kako bi bili svi zdravi od početka priprema. Na kraju prvenstva da proslavimo, a naš je jasan cilj je opstanak u ligi“.

Sve ovo što radite i ide ka tom cilju, da izbegnete direktno ispadanje iz lige, a po mogućnosti i baraž utakmice. Nekoliko reči o toj polusezoni pred Vama ?

Bitno je jako od početka da budemo svi na broju. Da bude od početka dobra atmosvera među igračima. Naravno i te prve utakmice su veoma bitne do tog plej auta koji nas očekuje i kada bude startovao. U tom cilju nam je da uzmemo što više bodova, pa u tom plaj autu mislim da sa svakom ekipom možemo da igramo egal utakmicu. Nemamo čega da se plašimo, imamo kvalitet, imamo sve. Samo je na nama da dobro radimo i nadamo se da će to na kraju biti sve dobro“.

Posle dva dana rada, pred igračima je sada i dva dana pauze. Novo okupljanje je zakazano za osmi januar kada će započeti testiranje spremnosti igrača u ovom trenutku.