Jovan Golić – Treba da igramo hrabro

Smeh, dobro raspoloženje se vratilo među fudbalere Inđije i stručni štab.

Dugo su tamni oblaci neuspeha bili nad zeleno belim taborom, a “posle kiše stiglo je sunce”. O svemu tome najbolje svedoče i reči pomoćnog trenera Inđije Jovana Golića pred gostovanje u Surdulici,

Iza nas je jako dobar period. U predhodne dve nedelje, tri utakmice bez poraza. Sedam osvojenih bodova. Mislim da nam ova utakmica dolazi u jako dobrom momentu po nas. Jedno od težih gostovanja u ligi, ali mislim da se nalazimo u odličnoj formi, odličnoj atmosferi koja nas krasi. Nemamo mnogo toga da izgubimo, ako izgubimo u Surdulici. Treba da igramo hrabro kao i u predhodnim utakmicama. Da se nadigravamo sa njima. Oni poseduju određeni kvalitet, ali i slabe strane koje mogu koje mogu da se iskoriste. Ono što je najvažnije u ovom momentu je da mi funkcionišemo dobro u ovom momentu. Verujemo u sebe, verujemo u ono što radimo. Da smo na nekom dobrom putu. Poslednja je utakmica pred nama. Treba da odemo i odigramo hrabro, da se predstavimo u što boljem svetlu i možemo da se vratimo neporaženi“.

Stručni štab sigurno neće moći da računa na Vasilije Janjića, Branislava Tomića i Filipa Rajevca koji su duže vreme van takmičarskog tima zbog povreda. Na spisku putnika neće biti ni Dimitrijevića koji je u meču sa Radom zaradio četvrti žuti karton, samim tim mu sledi i suspenzija za meč u Surdulici. Ostali igrači su na raspolaganju i imaće Inđinčani mogućnost da izvedu dobar sastav na nedeljnoj utakmici u Surdulici.