Dimitrijević – Nije prva koju smo odigrali na sličan način

Fudbaleri Inđije su se vratili sa gostovanja u Kruševcu sa uzdignutom glavom. Pobeđena je ekipa Napretka rezultatski ubedljivo.

Taj rezultat od 1: 3 sigurno neotslikava sve viđeno na terenu za igru jer je prvo domaćin posle vođstva lako mogao i do prednosti od dva gola, a u drugom poluvremenu je mogao i do težeg poraza. Svoje viđenje sa te utakmice nam je dao i Nikola Dimitrijević, po dužnosti desni bek u zeleno belom taboru sa sledećim rečima,

Utakmica koja nije prva koju smo odigrali na sličan način. U kojoj smo imali mnogo šansi. Utakmica u kojoj smo većim delom dominirali, samo što smo ovog puta uspeli da meterilizujemo i postignemo golove što je dovelo do pobede. Inače imali smo tokom ovog prvenstva još sigurno pet – šest takvih utakmica, što kod kuće, što na strani. Gde smo bili jako dobri, gde smo imali jako mnogo prilika i tada nismo uspeli da ih iskoristimo, a sada jesmo i to je donelo rezultat koji smo priželjkivali“.

Vremena za slavlje naravno nema. Zgusnut je raspored u poslednja tri jesenja kola. Dve pozitivne utakmice u nizu, remi sa Mačvom i pobeda sa Napretkom, daju dozu vere da klub može da nastavi taj  niz. O tome ovako razmišlja Dimitrijević,

Protiv ekipe Rada, očekujem jednu jako tešku utakmicu. Iz razloga što smo mi i oni u nekom položaju gde nam je svaki bod bitan. Samo jednom pametnom igrom, za šta ćemo se pripremiti, doćićemo do onoga što mi želimo“.

Na kraju i jedno lično pitanje za našeg sagovornika. Ono je upućeno ka ličnom zadovoljstvu igranja u zeleno belom timu, posebno od kada je premešten na mesto beka ?

Za razliku od prošle polusezone gde sam bio krilni napadač, sada sam u nekoj ulozi desnog beka. Gde sam, pogotovo u sistemu trenera Blagojevića koji nas je vodio, našao prvi put na toj poziciji jer smo imali nekakav specifičan sistem. A kasnije dolaskom trenera Janjića, opet je to neka prirodnija pozicija, meni gde sam više u slobodi da idem u napad i da koristim ono što ja imam kao karakteristike. Što se mene tiče, ja sam jako zadovoljan do sada onim što sam pružio, ali naravno kao i svako od nas uvek tu ima mesta za napredak, kroz trening, kroz jedno pametno razmišljanje uvek može da se napreduje i da budemo još bolji. Počevši od sebe, pa i ostali, da beležimo bolje rezultate kakvi nama dolikuju sa igračima koje posedujemo u timu. Mislim da će to sve da bude onako kako priželjkujemo svi“.