No image

Posle dugog neugodnog niza poraza koji je doneo i promenu na mestu šefa stručnog štaba, fudbaleri Inđije su remijem u derbiju začelja (Mačva 0: 0) taj niz zaustavili.
Tu neke posebne radosti nije bilo, ali vremena za tu radost nije ni bilo i zeleno beli su već okrenuti ka novom protivniku, Napretku. O trenutnom položaju svog kluba govori šef stručnog štaba Aleksandar Janjić,

Napravili smo, da tako kažem, jedan mini brejk. Nismo više u nizu poraza. Nadali smo se svi da ćemo dobiti tu utakmicu protiv Mačve. Imali smo šanse, nismo uspeli. Već sledeća, naredna utakmica nam je šansa da popravimo svoj bodovni saldo. Naravno da ćemo učiniti sve da do toga i dođe. Sledeći naš protivnik je veoma kvalitetan. Imaju osamnaest bodova, ali njihov kvalitet i stanje na tabeli nisu u skladu. Mislim da su oni zaista dobra ekipa, da dobro igraju. Da su dobro vođeni i da zaslužuju mnogo više nego što sada imaju. Ali isto to mislim i za Inđiju. Otićićemo tamo, pokušaćemo da ostvarimo neke svoje zamisli na terenu. Pokušaćemo da uzmemo bod, koji bi zaista za nas bio veliki na toj utakmici. Naravno pokušaćemo da pobedimo, ali bićemo zadovoljni sa bodom“.

O igri svog subotnjeg domaćina i očekivanjima, Janjić ističe,

Očekuje nas sigurno veliki pritisak. Posle poraza protiv Vojvodine, gde su oni bili egal, dobrih šezdeset minuta sa protivnikom. U prvom poluvremenu, čak i malo bolji. Sigurno je da će hteti da protiv Inđije, koja je na mestu kakvom jeste, uzmu ta tri boda kod kuće i da se još više odlepe, ali i da ponovo krenu nekom uzlaznom putanjom. Očekujem taj veliki pritisak, da će napadati. Imaju dosta brzih igrača u ekipi. Imaju nekoliko kvalitetnih igrača, pogotovo igraju dobro u Kruševcu. Tu ćemo morati da obratimo pažnju. Tako da nas čeka dobar i veliki izazov“.

Share Now

About Author

Related Post

Leave us a reply