No image

Posle nove dvonedeljne pauze u prvenstvu Linglong Super lige Srbije fudbaleri Inđije će u nedelju imati pravi ispit zrelosti.

Pred zeleno belima je derbi začelja jer igraju dve najslabije plasirane ekipe u ligi, Inđija i šabačka Mačva. Inđinčani su u taj položaj stigli ne samo svojom krivicom, ali to se u bodovima nigde pa ni u Srbiji nemeri.

O utakmici sa ekipom iz Šapca, ovako razmišlja pomoćni trener u klubu Jovan Golić,

Mislim da spremno dočekujemo utakmicu. Utakmica koja nosi više od tri boda. Derbi začelja. Ekipa koju dosta dobro poznajemo. Imali smo i neke prijateljske utakmice tokom ove godine. Prvu utakmicu i na početku sezone. Neka pozitivna stvar u ovom trenutku je da imamo pozitivan skor u poslednje dve do tri sezone sa Mačvom, još iz prve lige. I pred ovu utakmicu to može psihološki da nam da neku prednost, kao i domaći teren. Očekuje nas teška utakmica. Mačva nezaslužuje trenutnu poziciju gde se nalazi sa četiri osvojene boda. Jedna iskusna ekipa. Nadam se da je došlo vreme da prekinemo tu neugodnu seriju neuspeha, pogotovi na svom terenu. Utakmica koja će nam mnogo značiti da uđemo u neku seriju pozitivnih rezultata„.

Inđija neće moći da računa u nedelju na kapitena Dimitrova i Čermelja. Oba odrađuju kazne koje su zaradili u utakmicama za nama. Na lakše povrede se žali još par prvotimaca, ali se očekuje da će sem dvojice pomenutih igrača preostali biti na raspolaganju stručnom štabu i Aleksandru Janjiću na njegovom čelu.

Utakmica se igra u nedelju na Gradskom stadionu sa početkom od 13 časova.

15.11.2019.

Leave us a reply